Taal- en cultuurtraining

Een van de essentiële stappen voor een succesvolle integratie is kennis van de Nederlandse taal en cultuur. Investeren in het integratieproces van uw medewerker draagt ​​in belangrijke mate bij aan het behoud van uw (nieuw) verworven talent. 

Taaltraining Nederlands

Hoewel veel Nederlanders Engels spreken, is het wenselijk om de Nederlandse taal te kunnen verstaan om zo ook de lokale cultuur beter te begrijpen.

Wij adviseren over de verschillende cursussen die beschikbaar zijn, van online tot face-to-face, zakelijk tot een conversatiecursus Nederlands.

Voor sommige niet-EU-onderdanen is het behalen van het inburgeringsexamen verplicht. Hiervoor is kennis hebben van de Nederlandse taal, geschiedenis en cultuur onderdeel van het examen.

Cultuurtraining

De culturele training is op maat gemaakt om praktische informatie en advies te geven over de verschillende aspecten van wonen en werken in Nederland. De cursus is beschikbaar voor individuen, koppels, gezinnen en groepen.

Nederland is een geweldig land met een nog mooiere cultuur. Maar als hij niet goed is voorbereid, kan een expat in de war raken door enkele van de veelvoorkomende culturele tendensen.

“I am totally satisfied with the service. Easy and quick response”

— Shivesh, about a 30% ruling application in March 2023
Scroll naar boven