Settle blocks

Vereenvoudig het relocation traject naar Nederland voor expats

Wij weten dat elke relocation uniek is. Daarom werken we met Settle Blocks; een eenvoudig systeem waarmee uw bedrijf duidelijkheid en controle heeft over de kosten, terwijl uw werknemer profiteert van maximale flexibiliteit.

Hoe werken Settle Blocks?

Onze assistentie begint altijd met het welcome programme. Daarin krijgt uw employee toegang tot onze uitgebreide portal mysettleservice.com, waarin alle relevante info en instructies staan. Daarnaast zorgen we er meteen voor dat een aantal verplichte zaken geregeld wordt. Als dat nodig is geven we begeleiding bij de immigration procedure.

Afhankelijk van uw wensen voegen we één of meerdere Settle Blocks toe. Eén Settle Block staat voor 1 dag aan assistentie. Tijdens een persoonlijke intake met uw werknemer bespreken we diens verwachtingen en prioriteiten. Samen bepalen we welke assistentie nodig is en leggen dit vast in een maatwerkplan.

Hoeveel Settle Blocks zijn nodig?

In het algemeen gesproken besteden we de meeste tijd aan het vinden van een huis en voor families het vinden van een school. We assisteren ook graag bij andere settling in zaken (zoals bijvoorbeeld het openen van een bankrekening) nadat uw employee een huis gevonden heeft. In de meeste gevallen zien we dat -naast het welcome programme- singles en couples 2 tot 3 Settle Blocks nodig hebben, families 3 tot 4 Blocks.

Scroll naar boven