Verhuizen binnen Nederland

Het zijn dat uw werknemer in Nederland van woning zou moeten of willen veranderen. We weten allemaal dat verhuizen stressvol en tijdrovend kan zijn. U kunt uw medewerker helpen door hulp te bieden via Anywr Netherlands, zodat hij/zij zich kan blijven concentreren op het werk en dit proces zo aangenaam mogelijk kan doorlopen. 

Een huurwoning vinden

Anywr Netherlands voert een intake uit (face-to-face of online) waarin de woonwensen en het budget worden besproken. Op basis van het gesprek gaan we de markt af en delen we maximaal 10 links naar beschikbare/geschikte woningen met de medewerker. Wij zullen bezichtigingen inplannen en begeleiden uw werknemer persoonlijk tijdens 2 of 3 bezichtigingen. Als er een geschikte woning is gevonden, controleren wij het huurcontract, en coördineren wij de sleuteloverdracht. 

Een woning aankopen

Steeds meer internationals kopen een huis in Nederland. Wij helpen bij het identificeren van de beste hypotheekadviseur. We gaan op zoek naar de beste makelaar, gaan mee naar 2 of 3 makelaars om de selectie te maken. We zoeken een notaris en klusbedrijven.

Verhuizing van inboedel

Wij kunnen de verhuizing van uw employee’s inboedel coördineren. Wij leggen contact met twee verhuisbedrijven of werken met uw voorkeursleverancier. We geven advies naar aanleiding van de offertes en coördineren de verhuizing van de inboedel.

“I really appreciate the help of Anywr Netherlands as my relocation went really smooth!”

— Alona, about housing and settling in support in May 2023
Scroll naar boven