Relocation & Compliance

Anywr Netherlands biedt u en uw werknemers een combinatie van essentiële en praktische begeleiding. We zorgen ervoor dat uw bedrijf compliant is en blijft. Ons grote inhouse immigration team kan bij alle immigration aanvragen assisteren.

Daarnaast ervaren wij het als onze passie om uw medewerkers welkom in Nederland te heten. De Settle Blocks maken het mogelijk om voor elke medewerker een individueel servicepakket samen te stellen. De eerste stap is altijd een videomeeting, waarin wij samen met uw werknemer binnen het overeengekomen aantal Blocks bepalen welke assistentie de meeste waarde zal toevoegen.

Welkomst Programma

Het welkomstprogramma vormt de basis van onze relocatie assistentie.

Het bestaat uit: Een telefonisch (video)gesprek waarin wij de planning en de specifieke situatie met uw werknemer bespreken. Toegang tot alle relevante informatie in de mysettleservice.com portal inclusief een op maat gemaakt plan van aanpak. Registratie bij de autoriteiten (BSN). Begeleiding bij het afsluiten van een zorgverzekering.

Relocatie Services

Binnen de Settle Blocks bieden we veel vormen van relocation service aan. Doel is om uw werknemer zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in Nederland.

Inhouse Relocatie Consultancy

Heeft u of verwacht u veel internationale werknemers? Met inhouse consultancy uren kunnen wij u en uw werknemers goed op weg helpen.

Scroll naar boven