Orientatie Programma’s

Of uw werknemer al vaker in het buitenland heeft gewerkt/gewoond of een beginner is op dit gebied, verhuizen naar een nieuw land blijft een spannende tijd.

Onze Orientatieprogramma’s zullen de verhuizing, aankomst en vestiging van uw werknemer gemakkelijker maken.

We bieden verschillende oriëntatieprogramma’s aan:

  • Pre Move Oriëntatie Tour; deze tour stellen wij samen op basis van een intake call. Zo kunnen we de de kosten van levensonderhoud in Nederland bespreken, laten buurten en voorbeeldwoningen zien die passen in het toekomstige budget, maken (indien van toepassing) afspraken op scholen, bespreken de voor- en nadelen van wonen in Nederland en specifieke regio’s naar keuze, enz. Dankzij deze tour krijgt uw mogelijk toekomstige werknemer een goed beeld van het leven in Nederland.
  • Verkenningstour; deze tour biedt oriëntatie op maat direct na aankomst in Nederland. We bespreken het nieuwe leven in Nederland met uw employee. Daarbij komen onderwerpen aan de orde zoals veiligheid, huisvesting, kinderopvang, scholing, winkelen, (openbaar) vervoer, medische voorzieningen, recreatieve activiteiten etc. Daarnaast onderzoeken wij de beschikbaarheid van de eerdergenoemde faciliteiten in de voorkeursgebieden van uw nieuwe werknemer. Doel is dat uw werknemer zich sneller zal settelen en eerder volledig kan focussen op de nieuwe baan.
  • Buurtoriëntatie Tour; heeft uw werknemer eenmaal een woning gevonden, dan helpt deze rondleiding uw ​​medewerker om te wennen en vertrouwd te raken in de nieuwe buurt. Er is veel ruimte voor uw werknemers verzoeken in de tour. Ons team zorgt ervoor dat de nieuwe buurt al snel als “home sweet home” aanvoelt!

“I really appreciate the help of Anywr Netherlands as my relocation went really smooth!”

— Alona, about housing and settling in support in May 2023
Scroll naar boven